WERKEN MET DE FREQUENTIE VAN DE VIOLETTE VLAM

Indien je deze licht activatie 40 dagen achtereen hebt uitgevoerd, dan heb je de inwijding voltooid en mag je het certificaat indien je dat op prijs stelt aanvragen via onze website. klik hier 

Wij stellen het materiaal voor deze prachtige inwijding en hoe je de activatie kunt uitvoeren helemaal gratis beschikbaar. Voor het bestellen van het certificaat betaal je € 25,- en dat is inclusief een gratis verwijzing naar jouw praktijk of dat men bij jou terecht kan voor een healing met de violette vlam.

Je mag na deze 40 dagen en het behalen van jouw certificaat ook de inwijding fysiek geven als mensen dat prettiger vinden. Dit hoeft uiteraard niet gratis maar het mag wel. Dat is geheel aan jou. 

Wil je de licht activatie bestellen in drukvorm of als cadeau schenken aan iemand die jou dierbaar is dan is dat ook mogelijk en klik daarvoor op de volgende link: Het materiaal kun je niet alleen digitaal downloaden maar  is ook te bestellen in drukvorm en wordt naar jouw adres verzonden.

Het werken met de violette vlam kan gebruikt worden als ZELFHULP METHODE en hiermee kun jij jouw eigen blokkades opruimen en jouw eigen energieveld opschonen. Wil je het inzetten om jouw familie, vrienden of cliënten mee te behandelen dan is dit een prachtige tool om dat te doen.

De behandelingen mag je gratis weg geven maar uiteraard ook gewoon geld of donaties voor vragen. Luister naar jouw eigen hart en doe wat voor jou goed voelt.

Deze inwijding mag je doorgeven aan mensen die het samen met jou willen doen en misschien wat hulp nodig hebben bij de oefeningen. Dit hoeft uiteraard niet gratis maar het mag wel. Dat is geheel aan jou. 

Voordat jij van start gaat met het downloaden van de inwijding wil ik je vragen hoe jij die allesomvattende liefdevolle energie noemt? Voor mij is het God, maar het kan zijn dat dit bij jou niet resoneert omdat je het misschien te veel associeert met de kerk en dit niet fijn voelt voor je.  Het kan zijn dat jij dit het “Universum” noemt of daar een andere benaming voor hebt om je te richten op deze kracht. Vul dus de benaming in zoals die voor jou goed voelt als je de bekrachtiging en de invocatie doet. 

Blessings! 

               Monique