Na het doen van de licht activatie kun jij een armbandje of een kettinkje dragen dat jou er  door de dag heen aan herinnert, dat je verbonden bent met de frequentie van het paarse licht. Draag dit armbandje dan ook uitsluitend na het doen van de licht activatie. 

In de webshop kun je een armbandje kopen dat voor dit doel geschikt is. Door dit armbandje aan te schaffen ondersteun je mijn werk en maak je het mede mogelijk om dit werk voort te zetten en het onderhoud aan de website te kunnen blijven uitvoeren en andere kosten die dit project met zich meebrengt te kunnen blijven bekostigen. 

Indien je een donatie zou willen doen na het ontvangen van deze inwijding en wilt gaan werken met de violette vlam, dan kan dat via de donatie knop. Ik gebruik deze donaties voor diverse kosten die dit project met zich mee brengt en het verspreiden hiervan. 

 

https://licht-activatie.nl/wp-content/uploads/2021/10/Doneer-downward_edited-1-400x800.jpg

Met jouw donatie kunnen wij deze Licht Activatie  makkelijker verspreiden. Dank hiervoor! 
Bedrag

Armbandje met paars hartje
https://licht-activatie.nl/wp-content/uploads/2021/10/273052-108-200x200.jpg
Armbandje "de Zon" Zilver
Kettinkje met paars sterretje
https://licht-activatie.nl/wp-content/uploads/2021/10/273052-101-200x200.jpg

Wil je dit project vrijwillig steunen op de één of andere wijze of heb je een goed initiatief, neem dan gerust contact met mij op en stuur een mail naar info@licht-activatie.nl 

De digitale licht activatie wordt gratis beschikbaar gesteld, maar wil je dit materiaal liever tastbaar in de hand hebben en vanaf papier kunnen lezen, dan kan dat ook. De gehele activatie inclusief alle bekrachtigingen, is ook als drukwerk te verkrijgen in onze webshop. Deze is te bestellen voor € 22,50  in onze webshop.

Ook een mooi cadeau om weg te geven aan iemand die jou dierbaar is.