Aan deze pagina wordt nog gewerkt. 

Mocht je een recensie achter willen laten op de site na het voltooien van de inwijding dan mag je mij een mailjte sturen: info@licht-activatie.nl 

 

Mooi en intens proces!

“ Recentelijk de 40 dagen “Activatie van de violette vlam” afgerond. Ik heb het ervaren als een mooi en intens proces. Een proces waarin heling en verandering plaatsvindt. Het is een korte, heldere activatie en ook uitstekend te gebruiken als aanvulling op eigen visualisatie/meditatie rituelen. De healing is eveneens kort en krachtig. Het opent harten en lost blokkades op, iets wat we maar al te goed kunnen gebruiken in deze tijd. In het begin was het wel even wennen, omdat ik telkens moest kijken hoe ik zinnen precies moest uitspreken, maar dat went snel en dan wordt de activatie meer eigen gemaakt. De echte diepgang komt voor mij persoonlijk pas na de 40 dagen en daarom blijf ik de activatie op dagelijkse basis doen. Het is een krachtig en prettig instrument.

Wendy”

Wendy
Wendy
1000 X Dank!

1000 x dank. Sinds jaren slaap ik weer normaal en heb weer energie voor 10.

X Tamara

Tamara
Tamara
Ik sta meer in mijn eigen kracht nu

De bekrachtiging met de violette vlam heeft mij een enorme zet gegeven om in mijn eigen kracht te gaan staan.
De verbinding met mijn Hart was goed voelbaar en mooi.

Ik merk dat deze directe verbinding met de Bron zuiver werkt en het ook de bedoeling is in deze tijd van Transitie naar een nieuw tijdperk om je op deze wijze te verbinden en niet meer door de aartsengelen te vragen om hulp.
Direct dus via jeZelf en Source.

Tijdens de 40 daagse activatie kwamen er bijzondere en interessante dingen aan het licht in mij. Vaak kon ik ze al van tevoren, dmv dromen voelen aankomen.
Toch was ik vaak verwonderd hierover.
Ik denk dus ook dat de activatie van de violette vlam je frequentie verhoogt, waardoor je sneller uit angsten of oude patronen komt.

Mijn verlangen in deze wereld is het pad naar Liefde en Verbinding door veel mensen deze activatie door te geven of te behandelen met de violette vlam; zodoende kan dit weids worden verspreid.

Je kunt de violette vlam inzetten voor zelfheling, voor je dierbaren, moeder aarde, verslavingen, politiek etc etc
En door je te gaan richten op deze hogere trilling en de onvoorwaardelijke Liefde van het hart weet ik dat ieder wezen in staat is om te transformeren.
Voor mij persoonlijk is Vrede het doel.

Namaste, Nienke
ILUMIservices.nl

Nienke
Nienke


ILUMIservice